.
Yhdessä olemme enemmän.

VAPAAEHTOISEKSI

Etusivu

Neuroyhdistyksen toiminta on talkootyötä. Tehtäviä löytyy pienestä isoon ja laidasta laitaan; esimerkiksi kerhon kahvinkeittäjästä kotisivujen päivittämiseen ja kaikkea siltä väliltä.

Voisitko sinä auttaa yhdistyksen toiminnan pyörittämistä omalla pienellä panoksellasi? Kaipaatko mukavaa seuraa ja haluaisit auttaa pienissä tehtävissä? Oletko opiskelija, joka tarvitsee tehtäviä vapaaehtoistyön kurssiin? Joitain vapaaehtoistehtäviä voit tehdä myös kotoa käsin.

Tehtävä voi olla kertaluontoinen, eikä sido vapaaehtoista pitkäksi aikaa. Kerrastakin on iso apu.

Jos yhdistyksestä ei vielä löydy toimintaa, jota kaipaat, voit tulla mukaan toteuttamaan toimintaa. Esimerkiksi aloittamalla nuorten tapaamisia, tai muuta, mitä haluaisit tehdä neuroyhdistyksessä.

Tästä saat lisätietoja ja pääset täyttämään ilmoittautumislomakkeen!

Jos haluat, voit myös ollaa suoraan yhteydessä yhdistyksen vapaaehtoisvastaaviin:

Jukka p. 040 029 6489 tai

Riitta p. 050 3022 977 email: riitta.nykanen (a) kotinet.com